Hvorfor 

DEN PERFEKTE JAGT

Drømmen om den perfekte jagt kender vi alle. Den hvor hunden har travlt med at apportere efter hver eneste skud. Heldigvis behøver det ikke kun at være en drøm.

FÅ MERE VILDT MED HJEM FRA JAGTEN

Bruger du, som så mange andre, også 3 til 4 patroner pr. nedlagt vildt, så er det tid til at få trænet noget mere.

DET BLIVER IKKE NEMMERE

Med vores koncept kan du træne indendørs hjemme hos dig selv og med dit eget jagtgevær.

ALLEREDE EFTER FÅ TIMERS TRÆNING KAN MAN SE RESULTETET

Tilbagemeldingen fra de jagtegnslærer, der bruger vores system til undervisning, fortæller at de kan se en klar forbedring af både våben håndtering og evne til at ramme, når de efterfølgende kommer ud på lerduebanen.

ØVELSE GØR MESTER

I samarbejde med flugtskydeinstruktører og jagttegnslærere har vi udviklet en hel serie af produkter, så der er noget for alle.
Køb en øvelsespatron for kun 795 kr. og gå i gang med en sjov og realistisk grundtræning.
Du kan også vælge en af vores flugtskydebaner for at udvide træningen.
FLUGTSKYDNINGPAKKE – PRO bruges af mange jagtegnslærer. Det er en pakke som indeholder alt hvad der skal bruges til undervisning. Aspiranterne kan lære det grundlæggende som våben håndtering, montering af gevær samt foranhold inden der kommes rigtige patroner i våbenet. Det hele leveres i en praktisk taske med hjul og det tager kun 5 minutter at stille op.

DANSKE HÅNDBYGGEDE KVALITETSPRODUKTER

patentanmeldt (EP20191617.8)
Både vores patroner og skydebaner bliver fremstillet og testet i vores egen produktion i Rødovre. Vi har nøje udvalgt materialer med høj kvalitet der sikrer lang holdbarhed. Da produktionen foregår inhouse sikrer vi en høj præcision og alle produkter bliver kvalitetstestet inden afsendelse. Vi har endvidere valgt primært danske underleverandører for igen at sikre leverancer og høj kvalitet.

Kontakt

B4HUNT_logo_DK

B4HUNT ApS
Islevdalvej 161
DK-2610 Rødovre

+45 42 42 55 92 / +45 42 42 53 94
salg@B4HUNT.dk
CVR.: 40505873

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop