Hvordan

ØVELSESPATRON

Patronen skyder med 6 mm plast kugler og bruger gas som drivmiddel.

Patronen er dansk produceret og håndbygget. Alle patroner gennemgår en streng kvalitets kontrol, hvor de prøveskydes i en bænk og godkendes kun hvis de har en udgangs hastighed mellem 60-65 m/s og en præcision så kuglerne rammer inde for +/- 1 cm på 5 meters afstand. kuglen har en anslags energi på 0,46 joule

Patronens løb er lavet af rustfri stål AISI 303, og er præcisions bearbejdet så den har en tolerance på +/- 0,01 mm, dette er gjort for at sikre den høje præcision i hver skud, og for at den skal være så slidstærk som muligt, så du kan bruge den mange år frem. Selve huset er lavet af rød eloxeret aluminium AW-6082 som giver den en lækker og slidstærk overflade. Alle pakninger og o-ringe er lavet i materialer der tåler gas og olie for at sikre en lang levetid på dem. Når pakningerne en dag skal skiftes, så kan man købe et renoveringskit hos os, og man kan nemt selv skifte dem hvis man har lidt fingersnilde.

 

FLUGTSKYDNINGSBANER

Med vores nyudviklede koncepter, kan du træne sving og foranhold præcis som på en skydebane.

Med vores PRO-udgave kan du desuden træne skud på stigende og faldende vildt.

Begge baner er hurtige at opstille, så du kan træne hjemme lige når du har tid og lyst.

Vores skydebaner er ligeledes dansk håndbygget kvalitet. Det hele er fremstillet i rustfri materialer ASIS 304, så det kan holde i mange år uden at blive grim eller begynde at ruste.

KONTROLSKYDESKIVE

Med vores nyudviklede skydeskive kan du kontrollere om du monterer dit gevær korrekt og se om dit våben er korrekt tilpasset til dig.

VORES GRUND KONCEPT

Våbenhåndtering, montering af gevær samt grundlæggende indlæring af foranhold, kan sagtens trænes i dit eget hjem.

Med vores patron kan du træne geværmontering, da du hurtigt kan se, hvor du rammer og dermed sikre at geværet er monteret korrekt. Der hvor kuglen rammer, svarer til kerneskuddet fra en haglpatron.

Du får også trænet muskelhukommelsen, som kræver tusinde af gentagelser.

Ved anvendelse af de anbefalede BB-kugler, kan skydning foregå indendørs uden at ødelægge møbler eller vinduer. Når grund træning er på plads, så er det tid til at komme på skydbanen.

Ved at lave grundtræningen hjemme sparer du tid og en masse penge. Miljøet bliver også sparet ved samme lejlighed.

Som vi alle ved er held på jagten et resultat af træning inden.

Så gør din tørtræning både sjov og realistisk.

INDSKYDNING AF RØDPUNK SIGTE PÅ HAGLGEVÆR

Øvelsespatronen kan også bruges til indskydning af rødpunktsigte til haglgevær og kombi våben.

Mange tror fejlagtig, at en laser patron kan anvendes til dette formål. Det er vigtigt at forstå, at der normalt er opskud i dit våben, og at laserlys ikke har en faldende bane som en haglpatron. Hvis du bruger en laserpatron til indskydning af dit rødpunktsigte, kommer du til at skyde for lavt. Brug derfor vores Genanvendelige Øvelsespatron, da den har et naturligt fald på 5 meters afstand, så sider den lige i skabet første gang.

Kontakt

B4HUNT_logo_DK

B4HUNT ApS
Islevdalvej 161
DK-2610 Rødovre

+45 42 42 55 92 / +45 42 42 53 94
salg@B4HUNT.dk
CVR.: 40505873

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop