GENERELLE OPLYSNINGER

Navn: B4Hunt Aps
CVR nr.: 40505873
Adresse: Islevdalvej 161, 2610 Rødovre
E-mail: service@b4hunt.dk
Dato for etablering: 2019

BETALING

Der er mulighed for betaling via. MasterCard samt Visa dankort. Ved specielle aftaler, kan der også betales via bankoverførsel.

LEVERING

Vi tilbyder levering i hele Danmark.

LEVERINGSTIDER

Afsendelse af varer vil normalt finde sted indenfor 5 hverdage. Ved varer som er på fjernlager eller ikke er på lager kan tidspunkt for afsendelse forøges.

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. Har modtaget din vare
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til ”service@b4hunt.dk” Hvor du i beskeden skal medtage følgende:

E-mail, tlf. nummer, adresse samt faktura nr.
I din meddelelse skal det gøres tydeligt om at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
– Du bryder forseglingen på varer, som herefter ikke er i salgsklar efter en given returnering.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

DU KAN MISTE DIT KØBSBELØB, HELT ELLER DELVIST. DET SKER, HVIS VARENS VÆRDI ER FORRINGET, FORDI

Du reelt har taget varen i brug.

Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

”B4Hunt – Islevdalvej 161 – 2610 Rødovre”

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos ”B4Hunt” og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og partnere har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.b4hunt.dk er ejerne ”Dennis Holmud og Jacob Peter Thuesen”

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til https://www.b4hunt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dette sker på baggrund af persondatalovens paragraf § 5-14 samt pkt. 2.1.4. og 2.1.5.

Som registreret hos ”B4Hunt” har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

ANNULLERING AF ORDRER

B4hunt kan annullere en ordre, hvis ikke det er muligt at levere den bestilte vare. Du vil blive underrettet hvis en sådan situation skulle opstå, ligesom enhver betaling eller reservation foretaget på et betalingsmiddel vil blive returneret/annulleret.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til ”service@b4hunt.dk” 

Hvis det ikke lykkes os at finde en tilfredsstillende løsning, kan du, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, indgive en klage til Forbrugerklagenævnet. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her . Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse service@b4hunt.dk
  

FORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til B4Hunt, Islevdalvej 161, 2610 Rødovre.
– Jeg/vi (Dit navn) meddeler herved, at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (Varer navn) købsaftale om følgende varer (Ordre nr.
– Varen er bestilt den (Dato)/modtaget den (dato)
– Dit navn
– Din adresse
– Din underskrift, hvis sendes via brev/pakke
– Dags dato

HVAD SKAL JEG SENDE TILBAGE?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, derudover skal alt fra pakken sendes med retur. Dette gælder også emballage, i form af æsker, plastic m.m

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (REKLAMATIONSRET)

Købelovens mangels regler finder anvendelse på varekøb.
Når du handler på ”B4Hunt.dk” har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
For sliddele så som ventiler, o-ringe og pakninger gælder reklamationretten dog kun 6 måneder.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for en måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop