Bliv officiel B4HUNT forhandler

Som et nyt firma prøver vi altid at udvide og forbedre vores forhandler netværk, så er du interesseret i at forhandle vores produkter, så send os en mail på salg@b4hunt.dk med din virksomheds oplysninger, CVR. nummer, adresse og link til hjemmeside. Når du er blevet oprettet som forhandler, sender vi dig forhandler prislisten, se venligst vores B2B salgs- og leveringsbetingelser.

Som forhandler af B4HUNT koncept, får du adgang til at sælge vores patenteret skydetræningsudstyr, som er udviklet af jægere i samarbejde med skydeinstruktører og jagttegnslære i både Danmark, Sverige og Norge. Det unikke system giver dine kunder en helt ny måde at træne på, som er både realistisk, sjov og lærerig.

Både Danmarks Jægerforbund og jagttegnslærere roser systemet for at være et meget innovativt og værdi skabene koncept og er et virkeligt godt supplement til skydebanetræning.

Som B2B kunde vil du blive registreret i vores forhandler liste på vores hjemme side.

For at sælge vores produkter, skal man overholde loven om hardball, dvs. man må kun sælge og bruge vores patroner hvis man er over 18 år eller have en skriftlig tilladelse fra personens forældre eller værge hvis personen er under 18 år.

Kontakt

B4HUNT_logo_DK

B4HUNT ApS
Islevdalvej 161
DK-2610 Rødovre

+45 42 42 55 92 / +45 42 42 53 94
salg@B4HUNT.dk
CVR.: 40505873

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop